PAX-BinBin Scooter Çözüm

Ortaklığına Garanti BBVA Desteği!

Binbin Scooter'ın, İstanbul Havalimanı'na konumlandırdığı scooterlar ile PAX Teknoloji'nin A50 mPOS Android Terminalini kullanarak yarattığı hizmete, iş ortağı olarak Garanti BBVA çözüm sağladı.

broken image

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA, geçtiğimiz aylarda duyurulan BinBin Scooter'ın İstanbul Havalimanı'nda hayata geçirdiği, Havalimanı içerisinde kolay seyahati amaçlayan scooter projesinde, ödeme sisteminin bankacılık tarafını oluşturarak kreatif çözümün destekçisi oldu. Yapılan çalışmada, PAX A50 model POS terminalinin üzerinde çalışan BinBin Scooter uygulamasında, tek banka olarak hizmet sağlamakta. Bu çözüm sayesinde kullanıcılar, saniyeler içerisinde ödeme yapıp, scooter hizmetinden yararlanabiliyor.

broken image

Havalimanı içerisinde coğrafi konum ve haritalamayı kullanan PAX A50, İstanbul havalimanı içindeki önemli yerleri sergiliyor ve kullanıcıların havaalanı yolculukları sırasında mağazaları veya yiyecek satış yerlerini ziyaret etmelerini eğlenceli ve kolay hale getiriyor. Buna ek olarak, kiralama adımında telefona uygulama indirmeksizin, saniyeler içerisinde kiralamaya olanak sağlıyor.

Böylece en hızlı ve verimli şekilde, ergonomik scooterlar ile seyahat imkanı ve çok kolay ödeme yöntemleriyle, kullanıcılara en iyi hizmeti sunmak amaçlanıyor.