PAX Technology, A35 Android PinPad terminali için “Mastercard Enhanced Contactless” sertifikası aldı

· Basın yayınları
PAX A35

Dünyanın lider POS terminal çözümleri üreticisi PAX Technology olarak, yeni nesil Android Smart PINpad'i A35'in Mastercard'dan “Mastercard Enhanced Contactless (Ecos)” sertifikası aldığını duyurmak isteriz.

Ecos, temassız işlemleri hem klasik hem de kuantum bilgisayarlardan gelen saldırılara karşı dirençli hale getirmek için tasarlanmıştır, bu da onun geleceğe yönelik bir güvenlik standardı olduğunu göstermektedir ve temassız ödemelere, kuantum çağında güvenlik ve gizlilik getiren ilk standarttır. Ecos ile, kart veya cihaz ile satıcı terminali arasındaki veri alışverişi, mevcut teknoloji kadar hızlıdır.

 

PAX EMEA Satış Direktörü Mark O'Flynn şunları söyledi: “PAX, ürünlerimizin güvenlik standartlarını iyileştirme girişimini her zaman ön planda tuttu ve proaktif olarak da tutmaya devam ediyor. PAX'ın A35'i, Ecos sertifikasını alan ilk Android PinPad çözümüdür.

 

PAX CEO’su Jack Lu, "Covid-19 salgını, daha fazla tüketicinin temassız ödemeye geçmesiyle dijital ödemelerin kullanımını artırdı" dedi. Ecos sertifikasının yürürlüğe girmesiyle, bankaları ve üye işyerlerini daha gelişmiş ve güvenli bir temassız ödeme çözümüne kavuşturarak, alışveriş yapanlar için ödeme deneyimini daha da iyi hale getirmelerine yardımcı oluyoruz.

 

PAX'ın A35'i, geniş ve canlı bir ekrana sahiptir, A35 Android olması sayesinde çeşitli uygulamaları destekler. Müşteri deneyimini iyileştirmek ve dolayısıyla satışları artırmak için sizlere uygun çözümler geliştirebilmeniz adına süreçleri kolaylaştırır. PAX A35, her türlü ödemeyi güvenli bir şekilde kabul edebilir ve böylece tüm müşterilerinize en kaliteli ve hızlı hizmeti vermek üzere vazgeçilmez iş ortağınız olur.