PAX Technology, M8 Android PayTablet'i piyasaya sürdü

 

Perakende ve HORECA için entegre ödeme ve iş çözümleri

· Basın yayınları
broken image

Dünyanın lider POS terminal çözümleri üreticisi PAX Technology, dünyanın tam entegre SmartPOS ödeme işleme motoruna sahip ilk Android PayTablet'i olan M8'i piyasaya sürüyor. M8, halihazırda Android PayPhone modelleri M30 ve M50'nin bulunduğu PAX Technology'nin yenilikçi M-Serisi'nin en son üyesidir.

 

Üst düzey perakendeciler, HORECA sektörü düşünülerek tasarlanan M8'in elde taşınabilirliği ve geniş ekranı, yiyecek ve içecek siparişi, mağazadan çıkış, KDV iadeleri veya loyalty programları için Android uygulamalarının tümünün ödeme kabulüyle paralel olarak çalışabileceği, müşterilere ve personellere çok daha gelişmiş bir kullanıcı arayüzü ve deneyimi sunuyor.

 

Dünyanın her yerindeki ödeme hizmeti sağlayıcıları ve üye işyerleri tarafından kullanılan PAXSTORE aracılığıyla M8'e geniş bir yelpazede gelişmiş iş üretkenliği uygulamaları indirilebilir.

broken image

M8, Android 11'de çalışır ve birden fazla işlemi çok hızlı şekilde gerçekleştirmek için gereken hız ve güvenilirliği sağlayan Sekiz çekirdekli işlemci tarafından desteklenir. Şık alüminyum kaplı geniş ekran tasarımı ve çift kamera, yüksek kaliteli görüntüler içeren ürün kataloglarının oluşturulmasını veya QR kodlarının ve barkodların okunmasını kolaylaştırır. 480 gram olan M8'i herhangi bir kişi için taşıması kolaydır ve birden fazla dijital ödeme yöntemi kabul eden dahili bir PCI 6.x sertifikalı PINPad ile birlikte gelir.

4G, WiFi 2.4GHz/5GHz ve Bluetooth 5.0 bağlantısı sayesinde hücresel veri ve yüksek hızlı bağlantıyı mümkün kılan M8, kullanıcıların kristal netliğinde iletişim kurabilmesini sağlar ve gelişmiş kamera ve mikrofon kullanarak görüntülü aramalar yapabilmesine olanak tanır.