PAX Teknoloji, 2021 En İyi Perakende İnovasyon Ürün Ödülünü Kazandı

· Basın yayınları
broken image

Dünyanın lider POS terminal üreticisi PAX Teknoloji, Hong Kong Perakende Teknoloji Endüstrisi Birliği (RTIA) tarafından düzenlenen bir etkinlikte “Best Retail Innovation (Product) Award For Technology Vendors” ödülünükazandı.

RTIA'nın ödülleri, inovasyonun önderleri olan ve çözümleri “Teknolojinin İyi Kullanımı, Teknoloji İnovasyonu, Pazar Potansiyeli ve Performans, Endüstriyel Faydaları” gibi özelliklerle kurumun kriterlerini karşılayan seçkin perakendecileri ve teknoloji satıcılarını onurlandırıyor.

PAX, Android tabanlı SmartPOS cihazları ve Unattended Ödeme Terminallerinden oluşan sektör lideri A serisi portföyüyle tanındı. PAX Teknoloji Asya Pasifik bölgesinden sorumlu Başkan Yardımcısı Heidi Hoo, birçok şirket arasında öne çıkmaktan onur duyduğunu ve bu ödülün PAX Teknoloji'nin yenilikçi ürün yol haritasının Hong Kong'daki perakendeciler tarafından çok beğenildiğinin bir kanıtı olduğunu söyledi.

Globalde en çok satan A920 SmartPOS, zarif ve kavisli tasarımı ve tüketiciler için modern bir grafik kullanıcı arayüzü sağlayan büyük Android tabanlı ekranı nedeniyle, dünya çapında çok popüler olduğunu kanıtladı. Yakın zamanda ise piyasaya sürülen yüksek özellikli A920Pro, dahili printer’ı bulunmayan kardeş modeli A77 ile birlikte bugün Türkiye ve Dünya’da daha da fazla talep görüyor.

PAX tarafından üretilen ödeme terminalleri, PCI ve EMV dahil olmak üzere en yüksek endüstri ve güvenlik standartlarına göre sertifikalandırılmıştır. Öte yandan PAXSTORE platformu, ödeme hizmeti sağlayıcılarına terminallerini daha iyi yönetebilecekleri gelişmiş bir bulut tabanlı açık platform hizmetiyle birlikte, aynı zamanda uygulama mağazası özelliği sunarak POS terminalleri sektöründe teknolojiyi bambaşka bir seviyeye taşımaktadır.