PAX Terminalleri BJK Store'da!

 

ETİSAN, Beşiktaş Spor Kulübü (BJK) İle Anlaşma İmzaladı!

PAX Türkiye ortağı ETİSAN, Türkiye'nin en büyük futbol kulüplerinden BJK için bağış çözümünü tanıttı.

broken image

Türkiye'nin önde gelen futbol kulüplerinden BJK, futbolseverlerin tuttukları takımlara bağış yapmaları için temassız bir yol sunmak amacıyla Türkiye genelindeki BJK Mağazalarında self servis bağış çözümleri gerçekleştirmek için PAX A910 Mobil Android terminalini kullanmayı tercih etti.

Çözüm, PAX ortağı Etisan tarafından geliştirildi ve PAX A910, güvenli temassız işlemler için bir stant üzerinde konumlandırıldı. Terminal ekranı, daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak ve bağışı hızlıca tamamlayıp terminale dokunma ihtiyacını ortadan kaldırmak için takım logosunu ve bağış miktarını otomatik olarak gösterecek. Virüs yayılma riskini daha da azaltmak için yalnızca temassız ödeme yöntemi destekleniyor ve her bağış otomatik 50₺ olarak işleniyor.

broken image

PAX Türkiye CEO'su Soner Çaşur, “BJK'nın bağış projelerinden gelen ödemeleri desteklemek için PAX cihazını seçmesinden heyecan duyuyoruz. A910, büyük bir yüksek çözünürlüklü ekrana ve temassız ödeme okuyucusuna sahip, hem şimdi hem de gelecekte BJK'nın ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayan modern bir terminal. Etisan ile birlikte çalışarak satış noktasında güvenli, ilgi çekici ve temassız bir mağaza içi bağış çözümü hayata geçirdik ”dedi.

Terminal bağış çözümü, diğer sektörlerdeki bağış ihtiyaçlarını karşılamak için benimsenebilir bir akışa sahip ve diğer futbol kulüplerinin yanı sıra vakıflar ve derneklerde de kullanılması bekleniyor.