Türkiye'nin ilk Android Tabanlı Mini POS'u PAX A50 Sahada!

Binbin Scooter'ın İstanbul Havalimanı'na konumlandırdığı scooterlar ile PAX Teknoloji'nin A50 miniPOS Android Terminali , havalimanında en iyi çözüm için bir araya geldi.

broken image

“Sharing Economy” denilen kullan-bırak modeli (veya paylaşım ekosistemi) yıllardır büyümeyi sürdüren bir alan. Bu sistem, Pandemi sonrası oluşan risklere rağmen, hacmini yeni firmalar ve başarılı projeler ile artırmaktadır.

 

Dünya'nın en büyük ödeme sistemi üreticilerinden biri olan PAX Teknoloji, tüm sektörlere ve firmalara özel geliştirdiği çözümlerle sektörde öncü olmaya devam ediyor. Ülkemizde gittikçe yaygınlaşan ekonomik, çevreye duyarlı ve pratik bir çözüm olan scooter ile ulaşım, scooter markaları için beraberinde bazı ihtiyaçlar da getiriyor. Rotasını üniversite kampüsleri ve havalimanlarına çevirmiş olan Binbin Scooter, havalimanı projesinde çözüm ortağı olarak PAX'ın en yeni üyelerinden A50 miniPOS'u tercih etti.

broken image

Yurtiçi ve yurtdışına yolculuk yapmakta olan yolcular için pratik akış ile oluşturulmuş olan çözüm, scooter ile hızlıca ulaşım sağlamak isteyen fakat telefonuna aplikasyon indirmek istemeyen kullanıcılara özel olarak “Binbin Scooter” tarafından hayata geçirildi. Kullanıcı, dil seçimiyle birlikte tahmini kullanım süresini belirterek hızlıca ödeme işlemini gerçekleştirip scooter keyfine birkaç saniye içinde ulaşabilmekte .

 

Sürüş esnasında POS ekranından, havalimanındaki önemli konumları da gösterecek olan A50, paylaşım ekosisteminden en yüksek düzeyde verim ile faydalanmak isteyenlere harika bir müşteri deneyimi sunuyor

broken image

Dünya'da ve Türkiye'de Android POS pazarında en yenilikçi çözümler sunan PAX, pazarda ilk tercih edilen firma olma başarısını sürdürüyor. Operasyonel yönetimde kolaylık, maksimum müşteri memnuniyeti, yenilikçi ve dijitalize çözümleri sayesinde, markalara en iyi hizmeti sağlamanız için güvenilir iş ortağınız PAX Teknoloji, bir tık uzağınızda!