En Lezzetli Kahveyi İçerken Yol Arkadaşınız PAX Yanınızda!

 

Türkiye'nin en büyük kahve zincirlerinden Caribou ve Gloria Jeans Coffee distribütörü SeUCo, çeşitli akaryakıt istasyonlarında kahve otomatları konumlandırıyor.

Kahve tüm dünyanın vazgeçilmez içeceği… Ülkemizde de birçok lokasyonda görebileceğimiz yeni nesil kahve dükkanlarının sayısı her geçen gün artıyor.

Kahvenin vazgeçilmezliğinin talebi artırması sebebiyle, kahveye erişim kolaylığı sağlamak amacıyla yeni çözümler hayatımıza girmeye devam ediyor. Buradan yola çıkarak hayata geçirilen, akaryakıt istasyonlarında kaliteli ve kolay erişilebilir kahve otomatları olan SeUCo projesi ile artık Opet, BP, Total istasyonlarında, 7/24 eşsiz kahve deneyimini yaşamak mümkün! Üstelik PAX'ın dünyada en çok beğenilen unattended ödeme terminali IM20 ile kredi kartı, banka kartı, temassız, QR ve mobil ödeme yöntemleriyle ödeme yapılabilecek.

Ödeme altyapısını Ödeal'ın üstlendiği projede, PAX'ın üstün teknolojili POS terminalleri ile modern ve hızlı bir çözüm ortaya çıkıyor. Projede, 2022 Q2 sonuna kadar 450 noktada hizmet verilmesi hedefleniyor.

PAX'ın en gelişmiş POS terminalleriyle tanışmak ve IM20 ürününü incelemek için hemen tıklayın!