PAX Uzaktan Yükleme Sistemiyle Terminallerinizi Rahatlıkla Yönetin!

· Haberler
broken image

PAX Terminalleri’nin yüksek teknoloji ile üretilmesinin yanı sıra, en yüksek verim ile sahada kullanılması en önemli önceliklerimizdendir. Bu sebeple, uzun süredir ekip olarak üzerinde çalıştığımız PAX TMS’in aktif hale geldiğini duyurmak isteriz.

Bankaların ve iş ortaklarımızın kullanımına sunulacak olan PAX TMS (Terminal Yönetim Sistemi), Aralık ayı itibariyle hayata geçecektir.

Müşterilerimizin ve pazarın ihtiyaç ve taleplerine uygun olarak geliştirilmiş PAX TMS sayesinde; Linux terminalleri, kolaylıkla uzaktan yönetilebilir olacaktır. TMS platformunu dilerseniz PAX Türkiye‘nin kurmuş olduğu sistem üzerinden hizmet almak suretiyle kullanabilir, dilerseniz tamamen kendi sunucularınızda çalıştırabilirsiniz.

broken image

PAX TMS ‘in en göze çarpan özelliklerinden biri, Pos mülkiyet bilgisinin kurulum sırasında manuel olarak saha firmaları tarafından girilmediği, bankanın kontrolüne geçtiği yenilikçi çözümüdür. Pos üzerinde kütüphaneler, bankacılık uygulaması, tema dosyaları, işletim sistemleri dosyalarının indirilmesi arka planda devam ederken, üye iş yerinin POS üzerinde işlem yapmaya devam etmesi mümkün olacaktır. İndirme sırasında POS’un kapanma durumu olursa, tekrar açıldığında kaldığı yerden periyodik olarak devam edebilecektir.

Terminalin konfigürasyon ayarları (bağlantı ayarları, uyku modu, ekran parlaklığı, cihaz üzerindeki öncelikli banka seçimi…) PAX TMS sayesinde uzaktan kontrol edilebilecektir. Bunun yanında sahada problem yaşanan terminallerde sorunun tespit edilebilmesi adına loglar takip edilebilecek ve kolaylıkla sunucuya kaydedilecektir.

PAX TMS, uzaktan yüklenen dosyaların bankanın sunucu kapasitelerine göre indirme işlemlerini algoritmik şekilde belli saat aralıkları ile yapılmasına olanak sağlayacaktır.

 

PAX TMS’in kullanımını, PAX terminale sahip tüm müşterilerimize önermekteyiz. Detaylı bilgi ve teklif için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.