PAXSTORE artık PCI DSS sertifikalı

· Basın yayınları
broken image

Dünyanın en önde gelen POS terminalleri üreticisi PAX Technology olarak, PAXSTORE ve ilgili Katma Değerli Hizmetlerin (VAS) 21 Ocak 2022'de PCI DSS v3.2.1 değerlendirmesini geçtiğini duyurmaktan mutluluk duyarız. PCI DSS, finansal hizmetler alanında dünyadaki en yüksek koşullara sahip veri güvenliği standartları arasındadır. Değerlendirmenin geçilmesi, PAXSTORE ve VAS'ın bilgi güvenliği seviyesinin bu yüksek uluslararası standartları karşıladığını kesin olarak teyit etmektedir.

Bu sayede, ödeme sistemleri endüstrisindeki PAX müşterilerine ve hizmet kuruluşlarına, sistemlerinin ve verilerinin güvende olduğu konusunda daha fazla güvence sağlanmaktadır. PAXSTORE platformu, müşterilere güçlü bir hizmet seti sağlayan güvenlik ve özellik iyileştirmeleriyle sürekli olarak geliştirilmektedir.

PAXSTORE'un sunduğu hizmetler ve PAX SmartPOS cihazlarına olan talep her gün artmaya devam ediyor. Bugün, bir önceki yıla göre %120 artışla dünya çapında yaklaşık 5 milyon terminal, PAXSTORE'a bağlı olarak çalışıyor.